Algemeen
Verzekeringen
Partners
Contact
Aanmelden

ZZP in de bouw
Postbus 263
7600 AG Almelo

Mobiel: 06-58961256ZELFSTANDIGEN ZONDER PERSONEEL IN DE BOUW

Stichting
In 2008 is de vereniging voor "Zelfstandigen zonder personeel in de bouw" omgezet naar een Stichting. Onze stichting is er voor u, als zelfstandig ondernemer in de bouw. Momenteel zijn er zo'n 40.000 zzp'ers actief in deze sector.

Contributie
Uit een intensief marktonderzoek is gebleken dat een groot aantal zzp'ers wel lid wil worden van een vereniging of een stichting, maar dat velen de contributie te hoog vinden. De contributie bij anderen varieert van € 280,- tot meer dan € 400,- per jaar.

De contributie van onze stichting bedraagt per 01-01-2016  € 12,42 per maand (Is tevens fiscaal aftrekbaar, Incasso vindt jaarlijks plaats).

Diensten
Wij bemiddelen bij het tot stand komen van kortingen op het gebied van incasso, administratie, verzekeringen, juridische hulp en drukwerk. Om een voorbeeld te geven: de kortingen op de verzekeringen kunnen oplopen tot 50% op uw huidige premies.

Juridisch advies
U kunt gratis gebruik maken van de juridische adviesdesk. Hier kunt u onbeperkt telefonisch of per e-mail terecht met al uw (zakelijke) juridische vragen en wordt dan geholpen door een specialist.

Deelnemer worden
Klik hier voor het inschrijfformulier. Print het uit, vul het in, plaats uw handtekening (2x) en stuur het ongefrankeerd in. Naar aanleiding hiervan ontvangt u een inschrijfbewijs met uw deelnemersnummer. Hiermee kunt u gebruik maken van de door ons aangeboden diensten.